A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Ś | T | U | V | W | X | Z | Ż |

Aristoflex® (AVC) - Clariant

Aristoflex® to zarejestrowana nazwa handlowa roztworu poliestru winylowego rozpuszczalnego w wodzie firmy Clariant

Zastosowanie

Surowiec w kosmetyce, surowiec do detergentów

Forma handlowa

Żywice techniczne, roztwory, surowce do zastosowań specjalnych

Zostań sponsorem hasła w Plastechopedii - info@plastech.pl