Literatura dotycząca techniki ekstruzji.
Teoria i praktyka

17 mar 2010, 22:27 Hvelektronik

Witam chciałem zapytać gdzie mogę dostać jakieś książki ,artykuły dotyczące wykorzystania techniki ekstruzji w przemyśle spożywczym, jakieś praktyczne porady itp. Najlepiej w rodzimym języku ewentualnie w języku angielskim. szukałem a allegro ale nic ciekawego nie znalazłem niestety. Prosiłbym o jakieś propozycje.

Z góry dziękuję za odpowiedz

Radomiła

25 kwi 2012, 18:10 Dudu666

Pytaj o to w przetwórniach spożywczych, zapewne zarząd otrzymuje jakieś czasopisma branżowe o przetwórstwie spożywczym. Pierwsze kroki uskutecznij u producentów makaronu, Samsunga sobie daruj - już się tym nie zajmują.

jarek
szukam ciekawostek z technik ekstruzji tw.szt.
brux@team-media.org



Odpowiedz Nowy temat

Forum

Rafraf

Własna firma produkcyjna 2018-02-20

Opaldominiak

Szukam wtryskarki ręcznej 2018-02-20

Tomekbedn

Opłacalność przewijania folii stretch 2018-02-16

Iebm

Tampodruk na PP 2018-02-13

Virus76

Skoki prądu ślimaka oraz woda/powietrze w układzie. 2018-02-08