Literatura dotycząca techniki ekstruzji.
Teoria i praktyka

17 mar 2010, 22:27 Hvelektronik

Witam chciałem zapytać gdzie mogę dostać jakieś książki ,artykuły dotyczące wykorzystania techniki ekstruzji w przemyśle spożywczym, jakieś praktyczne porady itp. Najlepiej w rodzimym języku ewentualnie w języku angielskim. szukałem a allegro ale nic ciekawego nie znalazłem niestety. Prosiłbym o jakieś propozycje.

Z góry dziękuję za odpowiedz

Radomir

25 kwi 2012, 18:10 Dudu666

Pytaj o to w przetwórniach spożywczych, zapewne zarząd otrzymuje jakieś czasopisma branżowe o przetwórstwie spożywczym. Pierwsze kroki uskutecznij u producentów makaronu, Samsunga sobie daruj - już się tym nie zajmują.

jarek
szukam ciekawostek z technik ekstruzji tw.szt.
brux@team-media.org



Odpowiedz Nowy temat

Forum

Plaseco69

PC ABS i HIPS 2018-04-24

50cent

Czyszczenie układu chłodzącego form wtryskowych. 2018-04-21

Piotrzawadzinski

Głowica do Wytłaczarki vs. średnica ślimaka 2018-04-15

Yellow

Czas przebywania materiału w agregacie 2018-04-13

Frohe_

Tampodruk wymagania? 2018-04-13